Flytter du til udlandet? Gør det nemt med internationale flytninger

Står du og din familie og skal flytte til udlandet? Eller skal hele din virksomhed forflyttes til et andet land? Hvis du står over for en flytning til udlandet, er der mange ting, der skal overvejes og besluttes inden flyttebilen endelig læsses og I kan begive jer ud på nye eventyr. Vi vil i denne artikel søge at afdække nogle af de overvejelser, du skal gøre dig i forbindelse med internationale flytninger.

Hjælp til internationale flytninger

Inden du begynder at pakke alle dine ejendele ned i flyttekasser er det yderst vigtigt, at du undersøger, om der er ting, du ikke må indføre i det pågældende land. Det kan enten være medicin, en bestemt plantesort eller måske endda dit kæledyr, som lokale restriktioner forbyder. Sådanne restriktioner kan undersøges på forhånd ved at kontakte den danske ambassade i det land, du flytter til. Det er værd at vide sig sikker på sådanne formalia, da det kan skabe store forsinkelser i flytteprocessen, hvis de lokale myndigheder får øje på lasten.

At skulle opbryde sin tilværelse i Danmark og flytte alle ejendele og familie til et fremmed land kan være en skræmmende og overvældende proces. Men med den rigtige planlægning kan det faktisk gå hen og blive en rigtig god oplevelse. Råd nummer ét er, at lave en plan for, hvilke dage I vil pakke forskellige rum ned. Dette gør processen overskuelig, og I spares for stressede nedpakningsdage lige umiddelbart før afrejse, hvor I naturligvis helst vil tage afsked med venner og familie. Og husk desuden også at komme til bunds i fryseren, hvis jeres flyttelast skal ud på en længere rejse end 24 timer.

Valg af flyttefirma

Valg af flyttefirma er en stor beslutning i forbindelse med en international flytning. Det er vigtigt, at du vælger et firma, du har tillid til, og som du tør lade stå for flytningen af dine værdifulde ejendele på tværs af landegrænser. Hos DMU-Flyt har vi mange års erfaring med professionelle internationale flytninger, og vi sætter en ære i at opfylde lige netop de behov, du måtte have til din flytning. Vores kompetente og erfarne flyttemænd står klar til at vejlede dig, løfte tunge kasser og gøre din flytning så let som overhovedet muligt.