Vi kender det alle – huset eller lejligheden er blevet solgt, og du står med nøglerne til drømmeboligen. Det er en fantastisk følelse, men i alt din glædesrus har du slet ikke skænket selve flytningsprocessen en tanke. Den store nedpakningsproces skal organiseres, du skal finde venner eller et flyttefirma, der kan hjælpe med transporten og slæbe kasserne. Det står altså klart, at en flytning kræver tid, penge og energi. Derfor vil vi i denne artikel gennemgå nogle af de overvejelser, der er vigtige at gøre sig, inden man flytter.

Hvis du vælger at flytte selv

Hvis du gerne vil spare penge og selv stå for hele processen, kan du vælge at flytte selv. Her er det vigtigt, at du bevarer det store organisatoriske overblik; der skal købes flyttekasser, lejes flyttebil, og venner og familie skal samles som flyttemænd. Med hensyn til de frivillige flyttemænd er det en god idé at melde flyttedagen ud i god tid, så du er sikret talstærk opbakning og ikke risikerer selv at skulle bære dit elskede klaver ned fra 3. sal. Husk desuden, at det er kutyme at diske op med lidt mad og drikke til venner og familie som tak for hjælpen!

Ved ganske små flytninger kan det være realistisk selv at stå for flytningen. Men hvis du derimod skal flytte over større distancer såsom hvis du skal flytte til udlandet eller eller hvis du som erhvervsvirksomhed skal flytte alt dit inventar i nye lokaler, er en varevogn ofte ikke nok. I sådanne tilfælde kan en selvstændig flytning nemt blive besværlig, da I i så fald skal have en lastbil og en chauffør med kørekort hertil. Derfor er det til større flytninger oplagt at hyre et professionelt flyttefirma.

Hyr et professionelt flyttefirma

Rigtig mange vælger et professionelt flyttefirma som DMU-flyt, når de skal flytte. Vi har mange års erfaring, hvilket får flytningen til at gå så glidende som muligt og med servicen i top. Du behøver ikke gøre andet end at pakke tingene ned og herefter trygt overlade resten af processen til os. Vi er eksperter i tungløft og flytninger af store genstande såsom klaverer og pengeskabe, hvorfor du kan være sikker på, at alle dine ejendomme kommer frem i god behold. Og så sparer du endda både dig selv og vennerne for rygskader.

Der er altså flere muligheder, når du overvejer en flytning. Sørg dog for at tage stilling til, hvilken form du foretrækker, så du kan indhente tilbud på enten flyttebil eller flyttefirma i god tid. Hos DMU-flyt står vi altid klar med et godt tilbud.