Står du og skal flytte som privatperson eller som virksomhed? Og virker projektet ærlig talt en kende uoverskueligt – med afmontering, nedpakning og leje af flyttebil? Så fortvivl ej, for med totalflytning kan du nemt slippe for alt besværet og i stedet uddelegere hele processen til professionelle. Vi har forståelse for, at en flytning kan være en stressende affære, så med totalflytning står vi til jeres fulde rådighed helt fra starten af flytningen.

Hos DMU-flyt er vi specialister i totalflytning og sætter derfor en ære i at stå for alle detaljer i forbindelse med din flytning, så du trygt kan tage dig af andre ting imens din flytning klares på rekordtid. Vi sørger for både tilrettelæggelse af processen og tidsplanen, demontering af diverse inventar, nedpakning og flytning.

Nemt og praktisk

Vi kommer altså ud til dit hjem eller arbejdsplads og pakker alle dine ejendele ned for dig. Hvis der skulle ske skade på nogle af dine ejendele under nedpakningen eller selve flytningen, er det flyttefirmaets forsikring, der 100% dækker – og du skal derfor slet ikke bekymre dig. Du behøver heller ikke bekymre dig om at skulle slæbe tunge kasser med bøger og deslige ud til flyttebilen. Det klarer flyttemændene for dig. Når I ankommer til dit nye hjem eller kontor skal du heller ikke tænke på at skulle løfte hverken stole eller borde ind. Blot fortæl dine erfarne flyttemænd, hvor hvert enkelt møbel skal stilles, og de klarer slæbearbejdet for dig.

De overskyggende fordele ved totalflytninger er, at det er nemt og praktisk. Du slipper for alt besværet forbundet med flytningen og processen foretages hurtigt af erfarne og professionelle flyttemænd. 

Det kan derfor især være en fordel at vælge en totalflytning fra DMU-flyt, hvis du står over for en stor flytning alene, eller blot gerne vil spare dig selv og vennerne for de rygsmerter, der nemt kan forekomme, når man som uerfaren agerer flyttemand. Vi er eksperter i tungløft og kan derfor yde en kompetent og sikker flytning, der holder sig inden for jeres tidsplan. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.