Står du foran at skulle flytte til eller fra Vordingborg inden for den nærmeste fremtid? Så vil vi hos DMU-flyt gerne hjælpe dig med at gøre din flytning så nem som muligt. Ved at bruge os som dit flytteteam, er du sikker på at blive tilgodeset både med hensyn til økonomi og ikke mindst service.

Over 10 års erfaring med flytteopgaver i Vordingborg

Hos DMU-flyt finder du et ungt men yderst erfarent flytteteam. Samlet set har vi over 10 års erfaring med flytteopgaver på hele Sjælland, herunder særligt i Vordingborg. Vi har selv base i Næstved og derfor har meget ofte været med til at hjælpe mange familier med at komme på plads i deres nye omgivelser i Vordingborg.

PÅ grund af vores mange års erfaring med flytteopgaver i Vordingborg, har vi også et rigtigt godt lokalkendskab. Det betyder i praksis at vi har et rigtigt godt kendskab til langt de fleste områder i og omkring byen. Så uanset om du skal flytte ind i et nyt hus eller i en lejlighed på fjerde sal inde midt i byen, så kan vi sagtens løfte opgaven. Ingen opgave er for stor for os.

Vores mange års erfaring betyder også at vi kan sørge for at din flytning går så hurtigt som muligt. For de fleste er det at flytte meget stressende, da man er vant til at have sin base. Den følelse kan vi sagtens nikke genkendende til, og derfor ser vi det altid som vores vigtigste opgave at hjælpe jer med at komme hurtigt på plads i jeres nye hjem. Du kan derfor altid stole på, at hvis vi aftaler en tid eller en dag, hvor jeres ting skal være på plads, så holder vi det også.

Vi tager hånd om dine kæreste ejendele

Men selvom at vi arbejder hurtigt, så skal du ikke være bange for, at det får nogen negativ indvirkning på dine ejendele. Tværtimod. Vi ved hvor vigtigt det er at behandle andres ting ordentligt. Når man flytter skal der transporteres mange vigtige ejendele, herunder særligt ejendele med stor affektionsværdi. Vi er derfor altid meget forsigtige, når vi flytter for vores kunder. Hvis du har nogle helt særlige genstande, som du er meget øm omkring, så sig gerne til. Derudover sørger vi selvfølgelig for at alle dine møbler bliver fragtet sikkert op og ned ad selv smalle trappegange. Du skal derfor ikke være bange for at der opstår skrammer eller lignende når du bruger os.

Vi er eksperter i blandt andet tunge løft og møbeltransport, så vi sørger altid for at dine ejendele kommer frem i bedste stand.

Vi opfatter heller ikke et job som være udført, før du er klar til at flytte ind. Vi hjælper derfor gerne med at sætte dine møbler op og sørge for at din elektronik fungerer, inden vi tager hjem. På den måde kan du med det samme komme i gang med at nye dit nye hjem, når du benytter dig af vores service.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Søger du et flyttefirma i Vordingborg, vil vi hos Dansk Mandskabs Udlejning meget gerne hjælpe med opgaven og vi sørger for, at din flytning bliver så let og overskuelig som muligt.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et godt tilbud til dig.