Det kan være et større projekt, når en virksomhed flytte til en ny adresse hvad enten det er herhjemme eller i udlandet, og i en sådan situation, har man brug for et kompetent flyttefirma til at varetage opgaven og det kan DMU-Flyt!

Vi flytter jeres ting sikkert og effektivt

Hos Dansk Mandskabs Udlejning har vi mere end 13 års erfaring med erhvervs- og firmaflytninger, og vi ved derfor lige hvad der skal til, for at alt bare spiller.

Ved erhvervsflytninger skal der både laves mange tunge løft af alt fra skriveborde, stole og sofaer til mere skrøbelige genstande som IT-udstyr, og derfor er vi klar over at en flytning af din arbejdsplads, er en tillidssag.

Vi går derfor højt op i god kommunikation og behagelig service. Hos os er din virksomheds inventar altid i gode hænder, og vi passer på jeres ting, så de ankommer til det nye kontor i samme stand, som da de forlod det gamle.

Vi arbejder så du kan holde fri

I de fleste situationer er det vigtigt at en firmaflytning bliver klaret i løbet af relativt kort tid, så virksomhedens medarbejdere hurtigt kan komme tilbage på pinden. Hos DMU-Flyt arbejder vi derfor altid hurtigt og effektivt for at sikre, at flytteprocessen ikke får nogen betydning for jeres arbejde.

Den største fordel ved at hyre os er at du roligt kan gå på weekend og slå bene op. Imens du gør dette, sørger vi får at få alle jeres ting flyttet og stillet op så I er klar til at møde ind mandag morgen og starte på en frisk!

Få et skræddersyet tilbud på flytningen af din virksomhed

Der findes ikke to virksomheder i Danmark der er ens. I Danmark finder der en lang række større virksomheder, herunder særligt offentlige virksomheder imens langt de fleste virksomheder i det private erhvervsliv er små- og mellemstore virksomheder.

Når det kommer til erhvervs- og firmaflytninger er der derfor stor forskel på, hvor meget der skal flyttes, alt efter hvilken type virksomhed der er tale om. Vores holdning er, at erhvervs flytning skal foretages af professionelle flyttemænd, men at det ikke behøver at koste alverden.

Vi sammensætter derfor gerne et skræddersyet flyttetilbud på baggrund af din opgave, så du ikke betaler for mere end højst nødvendigt. Skal vi for eksempel kun flytte dine kontormøbler, eller ønsker du også, at vi står for både ned- og udpakning, samt opsætning af skabe efter flytningen? Uanset hvad, så finder vi et tilbud som passer til dig og din virksomhed.

Erhvervsflytninger på tværs af landegrænser intet problem

Flytter din virksomhed til den anden del af landet, eller tager I det store skridt og rykker til udlandet, så er det heller ikke noget problem. Hos DMU-flyt lader vi os ikke begrænse til service i Danmark, vi flytter gerne udenfor landets grænser – selvfølgelig stadig til en rimelig pris. Du kan læse mere om internationale flytninger på denne side.

Vi ser frem til at høre fra dig på 53 56 60 00, når du skal have foretaget din næste flytning.

Udfyld alternativt vores kontaktformular i dag, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
DMU-Flyt
Author Rating
51star1star1star1star1star