Et klaver kan veje helt op til 700 kg., og udgør derfor en stor flytteopgave, uanset om du står foran at skulle flytte et klaver til en ny bolig, eller hvis du står foran at skulle flytte et større antal instrumenter i forbindelse med en koncert. Hos DMU-flyt har vi over 13 års erfaring med både tungløft og flytninger af klaver, og derfor kan vi garantere, at dit instrument kommer sikkert frem hver gang, uanset hvor det skal hen.

Spar dig selv for de tunge løft og brug en dygtig flyttemand

At flytte et klaver en meget kompliceret flytteopgave. Selvom både klaverer og flygler kan veje over 700 kilo, er de også skrøbelige anordninger, der kræver den helt rigtige håndtering. Alt efter hvor dit klaver skal flyttes hen, kræver det mange tunge løft, hvilket kan være en stor belastning for din krop, hvis ikke man har styr på at håndtere tungløft. Andre gange kræver det, at man skiller klaveret ad for at kunne få det på plads på en ny lokation. Dette er særligt tilfældet i større byer som København, hvor der ikke er så meget plads at boltre sig på, som man ofte kunne ønske sig.

Dansk Mandskabs Udlejning består af et ungt team, der arbejder ud fra kundens individuelle ønsker, men ikke er bange for at byde ind med kreative forslag og løsninger, når det kommer til vanskelige flytninger af blandt andet klaverer. Når du bruger os kan du spare dig selv for både de mange tunge løft og ikke mindst bekymringer i forbindelse med flytningen af dit klaver. Vores mange års erfaring sikrer, at dit klaver kommer sikkert frem uden skrammer eller ridser, hver eneste gang!

Vi hjælper gerne med at samle dit klaver efter flytningen

Ofte vil en klaverflytning kræve, at klaveret skilles ad for at sikre, at der ikke opstår unødvendige skader på instrumentet. Hos DMU-flyt er vores arbejde ikke færdigt, før du er klar til at tage dine instrumenter i brug igen, og derfor hjælper vi gerne med at samle dit klaver, når det er kommet frem til sin nye destination.

Udover at dit klaver skal samles er det sandsynligt, at der er brug for en mindre afstemning efter flytningen er overstået. Dette er en helt normal reaktion på flytningen, hvor instrumentet jo vil blive udsat for en del bevægelse.

Klaverflytning på tværs af landegrænser

Ingen opgave er for udfordrende for os, så hvis du står foran at skulle have dit klaver med til udlandet for eksempelvis i forbindelse med en koncert, står vi også klar til at hjælpe dig! Hos DMU-flyt har vi stor erfaring med internationale flytninger og hjælper dig gerne med at flytte dit klaver ind eller ud over Danmarks grænser, selvfølgelig stadig på sikker vis, så dit instrument når frem uden skrammer.

Skal du have flyttet dit klaver eller dit flygel, så kontakt os gennem vores kontaktformular, som du finder på denne side.

Vi ser frem til at varetage din opgave!

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
DMU-Flyt
Author Rating
51star1star1star1star1star