Amager er i løbet af få år blevet et af de hotteste områder i København. Masser af nybyggerier har skabt en fantastisk stemning, som tiltrækker folk i alle aldre. Hos DMU-flyt har vi mere end 10 års erfaring med flytteopgaver i hele København. Så hvis du står foran at skulle flytte til eller fra Amager, så er vi klar til at hjælpe. Vi lægger altid stor vægt på grundighed og ikke mindst punktlighed.

Med os vil din flytning gå fuldstændig gnidningsfrit!

Vi flytter både for privatperson og virksomheder

Hos DMU-flyt har vi samlet set mere end 10 års erfaring med flytteopgaver i hele København. Langt størstedelen af vores kunder findes i København og derfor har vi et stort kendskab til hele byen, og særligt Amager, hvor stadig flere og flere vælger at slå sig ned.

Og det kan vi godt forstå. For Amager byder på alt det bedste ved København med en fantastisk infrastruktur, attraktive boliger og en fantastisk atmosfære, som man ikke finder mange andre steder. Men det er ikke kun privatpersoner, der vælger at slå sig ned på Amager i disse år. Det gælder i høj grad også for virksomheder.

Vi tager det tunge læs, så du ikke behøver at gøre det

Vi ved af erfaring, at det at flytte kan være utroligt stressende. Derfor er vores vigtigste prioritet altid at sørge for, at din flytning går så smertefrit som muligt. Vores vigtigste opgave er at sørge for at alle din ting kommer frem i perfekt stand og ikke mindst til den aftalte tid.

Derudover er vi selv eksperter i tunge løft, og derfor er det ikke noget problem for os at flytte mange tunge møbler på kort tid. Til gengæld slipper du for at gøre det. Hvis man ikke er vant til at lave mange tunge løft, eller hvis man gør det forkert, så kan man hurtigt komme til at mærke det i resten af kroppen. Men når du bruger os, så klarer vi ærterne. Udover at flytte dine ting fra A til B, så hjælper vi også gerne med at sætte dine ting op, så det er klar til brug, når du kommer hjem.

Der samme gør sig selvfølgelig gældende, hvis du har en virksomhed, som skal flytte i nye lokaler. I disse tilfælde arbejder vi gerne i weekenden, så dine medarbejdere kan møde ind om mandagen og starte deres arbejdsdag som de plejer. På den måde kommer din flytning ikke til at gå udover din virksomheds arbejde og indtjening.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Hos DMU-flyt ved vi at to flytteopgaver sjældent er ens.

Derfor gør vi altid en stor dyd ud af at lave et skræddersyet tilbud til vores kunder uanset om der er tale om privatpersoner eller virksomheder.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et tilbud, der tilfredsstiller netop dine behov.