Skal du flytte til Holbæk?

Står du foran at skulle flytte til Holbæk inden for en nær fremtid? Så er du næppe den eneste! Holbæk er igennem de senere år blevet en stadig mere attraktiv by at flytte til – og det forstår man godt. For Holbæk har i dag rigtigt meget at byde på! Her finder man både skøn natur, strande og ikke mindst masser af historiske bygninger, med Holbæk Slot i centrum, der skaber en unik stemning, man ikke finder mange andre steder.

Derudover ligger Holbæk kun 60 km fra København med motorvej som gør det nemt at pendle frem og tilbage, hvis man arbejdet i København men gerne vil have mere plads at boltre sig på. Udover skøn natur og en attraktiv beliggenhed, byder Holbæk også på et rigtigt godt forenings- og erhvervsliv, der bidrager til at skabe helt ideelle rammer for særligt børnefamilier.

Over 10 års erfaring med flytteopgaver i Holbæk

Hos DMU-flyt sidder vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du står foran at skulle flytte enten til eller fra Holbæk. Vi har samlet set over 10 års erfaring med alle slags flytteopgaver på hele Sjælland, herunder både i Holbæk, men også i nærliggende byer som Ringsted og Roskilde.

Vi har derfor et stort lokalkendskab, hvilket både kommer til gavn når vi skal finde den helt rette rute, når I skal flytte. På den måde kan vi sikre, at jeres flytning ikke skal tage længere tid en højest nødvendigt.

Men derudover har vi også stor indsigt i de enkelte byer, så vi kender både enhver kantsten og ikke mindst trappeopgang i og omkring Holbæk.

Vi ved også af erfaring at det at flytte kan være både stressende od udmattende, hvis i forvejen har en travl hverdag. Ved at bruge os kan I derfor spare jer selv for en lang række bekymringer og holde fuldt fokus på andre ting end lige netop jeres flytning.

Vi sparer jer for alle de tunge løft

Men vores mange års erfaring er langt fra den eneste gevinst, der er ved at få os til at stå for jeres flytning.

Vi er nemlig også eksperter i tunge løft, hvilket betyder, at vi kan spare dig for en del besvær under din flytning.

Hvis man ikke er vant til at lave mange tunge løft, så kan en større flytning sagtens mærkes i kroppen, hvis man skal flytte mange tunge møbler op og ned af trapper hele dagen. Vi er selv eksperter i tunge løft og vi kan derfor sikre dig for, at vi både passer godt på dine ejendele samt os selv.

Vores vigtigste opgave er at give dig den bedste oplevelse

Vi har altid fuld fokus på at skabe en god oplevelse for alle vores kunder, og derfor lægger vi altid stor vægt på at overholde alle aftaler til punkt og prikke.

Det vil sige, at hvis vi siger, at dine ting er blevet flyttet inden et bestemt tidspunkt, så kan du også regne med det.

Sidst men ikke mindst så følger vi altid alle vores flytteprojekter helt til dørs. Det vil blandt andet sige, at vi ikke går, før vi er sikre på at alle dine møbler og samlet og opsat, så du kan komme igang med at nyde den nye tilværelse.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Hos DMU-flyt er vi godt klar over, at to flytteopgaver aldrig kan være helt ens og derfor er vi altid klar på at finde en løsning der passer til dig.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et godt tilbud til dig.