Er du på udkig efter et dygtigt og effektivt flyttehold i eller omkring Køge? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos DMU-flyt har vi mange års erfaring med et bredt udvalg af flytteopgaver og leverer altid til tiden til en rigtig god pris.

Over 10 års erfaring med flytteopgaver i Køge

Hos DMU-flyt finder du et ungt men yderst erfarent flytteteam. Vi har samlet set mere end 10 års erfaring med en bred vifte af flytteopgaver på hele Sjælland, og det gælder selvfølgelig også i Køge.

Køge er nemlig en by, som oplever stor flytteaktivitet, siden mange gerne vil bo i flotte omgivelser tæt på vandet, uden at være alt for langt væk fra København. Køge har desuden masser at byde på fra både gode skoler og ikke mindst et rigtigt godt foreningsliv, som gør det attraktivt for særligt børnefamilier.

Vi har selv været med til at hjælpe adskillige familier med at slå rødder i Køge, og derfor kender vi også byen rigtigt godt. Så uanset om du skal flytte ind i dit nye hus eller din nye lejlighed, så sidder vi klar til at hjælpe.

VI ved om nogen, at det at flytte kan være en stor udfordring. Det er for det første en situation man ikke står i så ofte, hvilket betyder, at man skal tage stilling til rigtigt mange ting, herunder om nogle af dine ejendele skal smides ud.

På den anden side har du muligvis også nogle ejendele som har stor affektionsværdi for dig, som du ønsker kommer frem til din nye bopæl uden skader.

Og det er her vi kommer ind i billedet!

For med vores erfaring kan vi bøde sørge for at dine ting bliver forsvarligt pakket ned og sat op igen, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde din nye tilværelse.

Din tid er vores første prioritet

I vores arbejde lægger vi altid stor vægt på at vi skal være så effektive som overhovedet muligt.

En flytning skal gerne gå hurtigt, så man ikke skal bruge en masse energi på at bekymre sig om alting er gået som det skal.

I en travl hverdag, som de fleste har i dag, kan en flytning, særligt over længere distance medvirke til at stresse en unødvendigt.

Når vi laver et tilbud til vores kunder, så sørger vi altid for at overholde vores aftale, så flytningen forløber så gnidningsfrit som muligt.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Hos DMU-flyt er vi godt klar over, at to flytteopgaver aldrig kan være helt ens og derfor er vi altid klar på at finde en løsning der passer til dig.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et godt tilbud til dig.