Skal du flytte til Korsør

Står du foran at skulle flytte til Korsør inden for kort tid? Så er du ikke den eneste. Korsør har igennem de sidste mange år tiltrukket sig stadig flere indbyggere.

Og det forstår man godt. For med sin placering som den vestligste by på Sjælland, byder Korsør på en meget attraktiv beliggenhed, der er omgivet af skøn natur uden at ligge langt væk fra noget. Fra Korsør har man både hurtig adgang til Fyn, Slagelse og København med motorvej, hvilket har medvirket til at gøre byen særdeles attraktiv for særligt børnefamilier, der ønsker en rolig tilværelse alt imens de arbejder i enten København, Odense eller andre steder på Sjælland.

Derudover byder Korsør på masser af historiske bygninger med det gamle fæstningsanlæg i centrum, der bidrager til at skabe en unik stemning, som man ikke finder mange andre steder i landet.

Korsør er også kendt for sine store havn der både huser den ene af Danmarks to flådestationer og tiltrækker masser af turister om sommeren.

Over 10 års erfaring med flytteopgaver i Korsør

Hos DMU-flyt sidder vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du står foran at skulle flytte enten til eller fra Korsør.

Vi har samlet set mere end 10 års erfaring med alle slags flytteopgaver fra Korsør og resten af Sjælland.

Dette har givet os en stor indsigt lokalt som vi bruger aktivt når vi skal hjælpe vores kunder med at flytte. Vi kan hurtigt finde den korteste rute, så din flytning ikke tager længere tid end højst nødvendigt.

Derudover har vi et stort lokalt kendskab, der gør at vi efterhånden kender enhver kantsten og enhver trappeopgang i Korsør. Så uanset om du skal flytte ind i et nyt hus eller have dine møbler slæbt op på 5. sal i en smal trappeopgang, så kan du være sikker på at vi har gjort det før.

Vi sparer jer for de mange tunge løft

Men tid og bekymringer er langt fra det eneste vi kan spare dig og din familie for. Vi kan nemlig også spare dig for en lang række tunge løft.

Hvis man ikke er vant til at lave mange tunge løft, så kan en større flytning sagtens mærkes i kroppen, hvis man skal flytte mange tunge møbler op og ned ad trapper hele dagen.

Vi er selv eksperter i tunge løft og vi kan derfor sikre dig for, at vi både passer godt på dine ejendele samt os selv.

Vores vigtigste opgave er at give dig den bedste oplevelse

Vi har altid fuld fokus på at skabe en god oplevelse for alle vores kunder, og derfor lægger vi altid stor vægt på at overholde alle aftaler til punkt og prikke. Det vil sige, at hvis vi siger, at dine ting er blevet flyttet inden et bestemt tidspunkt, så kan du også regne med det.

Sidst men ikke mindst så følger vi altid alle vores flytteprojekter helt til dørs. Det vil blandt andet sige, at vi ikke går, før vi er sikre på at alle dine møbler og samlet og opsat, så du kan komme igang med at nyde den nye tilværelse.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Hos DMU-flyt er vi godt klar over, at to flytteopgaver aldrig kan være helt ens og derfor er vi altid klar på at finde en løsning der passer til dig.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et godt tilbud til dig.