Dansk Mandskabs Udlejning er det oplagte valg til dig, der har brug for hjælp til både større og mindre flytninger og ved at tilvælge os, er du sikker på at blive tilgodeset både med hensyn til både økonomi og service.

Over 10 års erfaring med flytninger på Sydsjælland

Sydsjælland er en landsdel præget af stor flytteaktivitet. Såvel privatpersoner, herunder særligt familier, som virksomheder ynder at slå sig ned her – og det er med god grund. For med masser af plads, en smuk natur og et godt erhvervsliv har Sydsjælland masser at byde på – og det kan vi mærke hos DMU-flyt.

Med mere end 13 års erfaring med flytning på hele Sjælland, i byer som Slagelse, Roskilde og ikke mindst i København, er vi hos en stærk og kompetent spiller på flyttemarkedet, som du altid kan regne med i forhold til løsning af givne problemstillinger. Vi er kreative og dynamiske i vores tilgang til opgaverne, hvilket sikrer at vi kan løse enhver flytteopgave.

Da vi selv har rødder i på Sydsjælland i Næstved, kender vi hver en vej, allé og gade i både de større og mindre byer, og får altid dine ting sikkert frem, uanset om du skal flytte i nyt hus eller om du skal flytte ind i en lejlighed på 6. etage.

Et kraftfuldt team med speciale i tunge løft

Hos Dansk Mandskabs Udlejning har vi et særligt fokus på at levere et arbejde både du og vi selv kan være tilfredse med, og derfor kan du også være sikker på, at vi til hver en tid stiller med vores stærkeste flytteteam, der kan varetage netop din flytteopgave.

Vores professionelle team af flyttemænd er kvalificerede og kompetente til at varetage alt fra små til mere omfangsrige flytteopgaver. Med særligt speciale i tunge løft, både mandskabs- og redskabsmæssigt, er vi i stand til at flytte alt lige fra klaverer til pengeskabe.

Er du i tvivl om særlige fremgangsmåder, har spørgsmål til processen eller andet, har vi hos Dansk Mandskabs Udlejning mulighed for at hjælpe og rådgive dig med netop din flyttesituation. Vi står klar med gode råd og ideer til, hvordan din flytteproces kan faciltieres og bidrager gerne, hvis du ønsker kvalificeret vejledning i den forbindelse.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Søger du et flyttefirma i Næstved, vil vi hos Dansk Mandskabs Udlejning meget gerne hjælpe med opgaven og vi sørger for, at din flytning bliver så let og overskuelig som muligt.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et godt tilbud til dig.

Her finder du Dansk Mandskabs Udlejning

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
DMU-Flyt
Author Rating
51star1star1star1star1star