Står du foran at skulle flytte enten til eller fra Ringsted? Så er du kommet til rette sted. Hos DMU-flyt har vi mange års erfaring med et bredt udvalg af flytteopgaver og leverer altid til tiden til en rigtig god pris.

Over 10 års erfaring med flytteopgaver i Ringsted

Hos DMU-flyt finder du et ungt men yderst erfarent hold af dygtige flyttemænd. Vi har samlet ser mere end 10 års erfaring med et bredt udvalg af flytteopgaver på hele Sjælland – og det inkluderer selvfølgelig også i Ringsted.

Ringsted er nemlig med sin centrale placering midt på Sjælland en yderst attraktiv by for både familier og ikke mindst virksomheder, som ynder at slå sig ned her. Derudover byder Ringsted på et fantastisk forenings- og byliv, samt ikke mindst meget attraktive boligpriser, som gør det til et ideelt sted at slå sig ned.

Vi har derfor et solidt kendskab til Ringsted, hvilket betyder, at vi nemt og hurtigt kan stå for din flytning, uanset om du står foran at skulle flytte ind i en ny lejlighed eller et nyt hus.

Vores erfaring er din tryghed for at din flytning foregår gnidningsfrit

At flytte er noget som de fleste kun gør få gange i deres liv, og derfor kan det godt give anledning til at man føler sig stresset.

Og det er her du får rigtig stor glæde af at benytte dig af vores hjælp.

I vores arbejder lægger vi stor vægt på at gøre din flytteoplevelse så hurtig og gnidningsfri som muligt.

Med vores erfaring kan vi nemt og hurtigt sørge for at alle dine ting bliver pakket ned, så der ikke sker skader under selve transporten. Derudover har vi stor erfaring med at flytte alle slags genstande, herunder særligt møbler, klaverer og mere personlige ejendele.

Vi er Sjællandseksperter i tunge løft

Sidst men ikke mindst så er vi også eksperter tunge løft og det betyder, at du ved at bruge os kan spare dig selv for en lang række strabadser.

At foretage mange tunge løft på kort tid er en stor belastning for kroppen, og derfor kommer du helt sikkert til at mærke det i kroppen, hvis du selv ønsker at stå for din flytning.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Hos DMU-flyt er vi godt klar over, at to flytteopgaver aldrig kan være helt ens og derfor er vi altid klar på at finde en løsning der passer til dig.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et godt tilbud til dig.