Over 10 års erfaring med flytninger i Roskilde

Roskilde er en by præget af stor flytteaktivitet, da særligt børnefamilier ynder at slå sig ned her på grund af den store nærhed til København, de mange gode skoler og ikke mindst de dejlige naturskønne områder.

Med mere end 13 års samlet flytteerfaring på hele Sjælland herunder i både Roskilde, Slagelse, Næstved , Holbæk og navnlig i København, og med vores særlige kompetencer inden for tunge løft, har vi lige præcis de kompetencer, der skal til for at gøre din flytning til en succes. Vi kender hver en vej og hver en lille sidegade i og omkring Roskilde og med vores særligt designede flyttebiler, får vi altid dine ting sikkert frem, uanset om du skal flytte i eget hus eller i en lejlighed på sjette etage.

Vores service er altid helt i top

Hos DMU-flyt har vi et særligt fokus på altid at levere et stykke arbejde, som både du og vi selv kan være tilfredse med. Derfor stiller vi også høje krav til blandt andet punktlighed, serviceniveau og ikke mindst vores priser! Du kan derfor være helt sikker på at modtage en effektiv arbejdsindsats i en given flyttesituation, når du vælger at samarbejde med os. Vi går højt op i at have en god kommunikation med vores kunder, så de ikke behøver at bekymre sig om deres flytning – den klarer vi!

At flytte kan for mange være en stressende situation, da man har mange andre ting at passe i hverdagen, og derudover er det en situation som mange ikke er vant til at stå i. Netop derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at gøre det hele så let og gnidningsfrit for vores kunder som muligt.

Eksperter i tunge løft

Vores professionelle og unge team af flyttemænd er alle kvalificerede og kompetente til at varetage alt fra mindre til mere omfangsrige flytteopgaver, og med vores særlige speciale i tunge løft, er vi desuden i stand til at flytte alt lige fra klaverer til kunstinstallationer. Vi har altid stor fokus på vores medarbejderes sikkerhed i forholdt til de opgaver vi påtager os, både for vores egen og ikke mindst vores kunders skyld.

Vi flytter både for privatpersoner og virksomheder

Det er dog ikke kun børnefamilier som slår sig ned i Roskilde. Området er også rigtig attraktivt for mange danske virksomheder og flere og flere virksomheder vælger i disse år at placere sig på Roskildegnen. Uanset du er virksomhedsejer eller privatperson, står vi hos DMU-flyt klar til at hjælpe dig med opgaven, og vi er optaget af, at flytningen lever op til dine særlige ønsker og behov.

Er du i tvivl om særlige fremgangsmåder, har spørgsmål til processen eller andet, er vi hos DMU-flyt altid klar til at hjælpe og rådgive dig med netop din flyttesituation, særligt hvis du er en større virksomhed er står foran at skulle flytte til Roskilde fra København eller en anden by, eller hvis du blot ønsker at flytte til en ny adresse i Roskilde.

Vi står klar med gode råd og ideer til, hvordan din flytteproces kan faciltieres og bidrager gerne, hvis du ønsker kvalificeret vejledning og arbejdskraft i den forbindelse.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Hos DMU-flyt ved vi at to flytteopgaver sjældent er ens. Derfor gør vi altid en stor dyd ud af at lave et skræddersyet tilbud til vores kunder, uanset om der er tale om privatpersoner eller virksomheder.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et tilbud, der tilfredsstiller netop dine behov.

Summary
Review Date
Reviewed Item
DMU-Flyt
Author Rating
51star1star1star1star1star