Står du og mangler en dygtig flyttemand i eller omkring Skælskør? Så er du kommer til det helt rette sted. Hos DMU-flyt har vi over 10 års erfaring med alle type af flytteopgaver. Vores vigtigste fokus er at gøre din flytning som nem og gnidningsfri som muligt. Ved at bruge os som dit flytteteam, er du sikker på at blive tilgodeset både med hensyn til økonomi og ikke mindst service.

Over 10 års erfaring med flytteopgaver i Skælskør

Hos DMU-flyt finder du et ungt men yderst erfarent flytteteam med utrolig stort lokalkendskab. Samlet set har vores medarbejdere over 10 års erfaring med alle slags flytteopgaver på hele Sjælland. Og det gælder selvfølgelig også i Skælskør.

Skælskør er med sin placering lige imellem Næstved og Korsør et af de mest populære byer på Sydsjælland.

Skælskør, der er en af Sjællands ældste købstæder, ligger i skønne naturomgivelser med både vand og frisk natur, der skaber de bedste forhold for særligt familier. Vi har selv hjulpet massevis af familier med at finde sig til rette i Skælskør, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.  Vores mange års erfaring med flytteopgaver i området har givet os et utroligt godt lokalkendskab. Vi ved derfor også helt præcist hvor vi skal holde for at kunne sørge for at din flytning kommer til at gå så nemt og hurtigt som overhovedet muligt. Så uanset om du skal flytte ind i et nyt hus eller ind i en lejlighed på fjerde sal, så kan vi hjælpe dig.

Vi går ikke hjem før du er klar til at flytte ind

Vi ved af erfaring, at det kan være stressende at flytte, hvilket vi godt kan forstå. Derfor ønsker vi at give vores kunder den bedste service. Det betyder både, at vi gør en stor dyd ud af at overholde alle aftaler. Så hvis vi har aftalt at din flytning skal være gennemført på et bestemt tidspunkt, så kan du også stolle 100% på at det bliver overholdt.

Derudover så hjælper vi dig også med at komme på plads i dit nye hjem. Vi sørger for at få flyttet alle dine ting og vi hjælper dig blandt andet også med at få alt din elektronik og møbler sat rigtigt op. Vi går kort sagt ikke hjem før du er helt klar til at flytte ind.

Når du bruger os som din flyttemand, kan du derfor roligt koncentrere dig om din dagligdag. Flytningen tager vi os af. Vi er desuden eksperter i møbeltransport, så du skal heller ikke være bange for at nogle af dine møbler, eller øvrige ejendele lider overlast under transporten. VI ved lige præcis hvordan man bedste tager hånd om dine kæreste ejendele.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Søger du et flyttefirma i eller omkring Skælskør, vil vi hos Dansk Mandskabs Udlejning meget gerne hjælpe med opgaven og vi sørger for, at din flytning bliver så let og overskuelig som muligt.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et godt tilbud til dig.