Står du foran en større flytning i eller omkring Slagelse? Så er du kommer til det helt rette sted. Hos DMU-flyt har vi mange års erfaring med alle slags flytteopgaver og vi er derfor også klar til at gøre din næste flytning så nem og overskuelig som overhovedet muligt.

Over 15 års erfaring med flytteopgaver i hele Sjælland

Hos DMU-flyt finder du Slagelses bedste flytteteam. Selvom vi er relativt unge, så har vi stadig over 15 års samlet erfaring. Vores fokus har altid været det samme; nemlig at skabe en så god flytteoplevelse som muligt for dig og din familie.

I disse år er der stadigt flere der vælger at flytte til Slagelse for at slå sig ned. For med både masser af arbejdspladser, gode fritidsinstitutioner og et fantastisk foreningsliv – og en fordelagtig placering midt i det sjællandske – har Slagelse rigtigt meget at byde på.

Men uanset om du skal flytte til Slagelse, eller blot lige hen rundt om hjørnet, så kan det virke uoverskueligt at skulle flytte alle sine ejendele. Her er der mange ting at tænke på såsom at passe og transportere alle dine kæreste ejendele både hurtigt og sikkert. Og så er det heller ingen hemmelighed, at det kan være rigtigt hårdt arbejde, hvis man ikke er vant til at lave mange løft på en dag.

Og det er der vi kommer ind i billedet!

Vi er førende eksperter i tunge løft

For vores flyttemænd er alle kvalificerede til at varetage flytteopgaver, der kræver tunge løft.

Det kan både være når der skal flyttes møbler, instrumenter eller noget helt tredje. Vi har eksempelvis mange års erfaring med at flytte klaverer op og ned ad de mest udfordrende trappeopgange i byer over hele landet.

Vi har altid stor fokus på både vores medarbejderes sikkerhed i forholdt til de opgaver vi påtager os, både for vores egen og ikke mindst vores kunders skyld. Men derudover så lægger vi også stor vægt på at selv de mest tunge personlige ejendele skal kunne flyttes hurtigt uden at der skulle opstå skader af nogen art. Så hvis du har nogle personlige ejendele, du tænker er helt uoverskuelige at flytte, så er det os, du skal have fat i!

Kom nemt igennem din næste flytning

Hvis du synes, at din kommende flytning virker uoverskuelig, så tag endelig fat i os! Vi har erfaring med flytteopgaver i hele Sjælland inklusive byer som København, KorsørNæstved, Roskilde og selvfølgelig Slagelse. Det betyder også at vi har et stort lokalkendskab, hvilket er afgørende når man skal planlægge sin flytning. Vi kan hurtigt få pakket alle dine ejendele ned, transporteret dem hen til din nye adresse og båret det op til din nye lejlighed eller ind i dit nye hus.

Vi stiller selv meget høje krav til blandt andet punktlighed, serviceniveau og priser! Derfor kan du være helt sikker på at modtage en effektiv arbejdsindsats i en given flyttesituation.

Vi går højt op i at have en god kommunikation med vores kunder, så de ikke behøver at bekymre sig om deres flytning – den klarer vi!

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Hos DMU-flyt ved vi at to flytteopgaver aldrig kan være helt ens.

Derfor gør vi altid en stor dyd ud af at lave et skræddersyet tilbud til vores kunder, uanset om der er tale om privatpersoner eller virksomheder.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et tilbud, der tilfredsstiller netop dine behov.

Vi glæder os til at høre fra dig!