Mangler du en dygtig og energisk flyttemand i eller omkring Sorø? Så er du kommer til det helt rette sted. Hos Dansk Mandskabsudlejning har vi over 10 års erfaring med alle type af flytteopgaver fra hele Sjælland. Vores vigtigste fokus er at gøre din flytning som nem og gnidningsfri som muligt. Ved at bruge os som dit flytteteam, er du sikker på at få en rigtig god pris, samt at din flytning er gennemført til aftalt tid.

Over 10 års erfaring med flytteopgaver i Sorø

Hos DMU-flyt finder du et ungt men yderst erfarent flytteteam. Samlet set har vi over 10 års erfaring med flytteopgaver på hele Sjælland, herunder særligt i Sorø.

Sorø er med nemlig sin placering lige imellem Ringsted og Slagelse en af de mest populære byer på Midtsjælland. Vi har selv base i Næstved og derfor har vi igennem årene hjulpet massevis af familier med at komme godt på plads i byen og vi har på nærmeste hold oplevet den stigende interesse for byen. Og det forstår man godt.

For med sin centrale placering og fode infrastruktur har byen masser at byde på for familier der arbejder i eller omkring København, men som ønsker mere plads og ikke mindst fred og ro i hverdagen.

På grund af vores mange års erfaring har vi selv fået er rigtigt stærkt lokalkendskab, hvilket du får stor glæde af. For uanset om du skal flytte ind i et nyt hus eller ind i en lejlighed på øverste etage, så står vi klar til at hjælpe. Vores lokalkendskab betyder at vi kan arbejde hurtigt, så din flytning går så nemt og smertefrit som muligt.

Få en flyttemand der tager hånd om dine vigtigste ejendele

Selvom vi arbejder hurtigt, og har som en absolut førsteprioritet at gennemføre alle opgaver til aftalt tid, så har vi også fokus på at skabe den bedste oplevelse for vores kunder.

Det betyder blandt andet, at vi tager hånd om alle dine ejendele. Alle har nogle ejendele som har utrolig stor affektionsværdi og dem sørger vi altid for kommer frem på den bedste måde. Derudover er vi eksperter i både tunge løft og møbeltransport, hvilket giver os nogle særlige kompetencer i forhold til at transportere din møbler til gavn for både os og ikke mindst dig.

Ved at bruge os slipper du for de mange tunge løft og du skal heller ikke frygte for skader på hverken dine møbler eller dine dørkarme. Vi hjælper også gerne med at sætte dine møbler og elektronik op.

Helt konkret betyder det, at vi først går hjem, når du er helt klar til at flytte ind i dit nye hjem.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Søger du et flyttefirma i eller omkring Sorø, vil vi hos Dansk Mandskabs Udlejning meget gerne hjælpe med opgaven og vi sørger for, at din flytning bliver så let og overskuelig som muligt.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et godt tilbud til dig. Vi ved at to flytteopgaver aldrig er helt ens og derfor vil vi gerne finde en løsning, som passer bedst til dig.