Vesterbro er i løbet af få år blevet et af de allermest populære områder i København at bo i. Og det forstår man godt. For på Vesterbro er der masser af liv og aktivitet som tiltrækker rigtigt mange mennesker. Hos DMU-flyt har vi stor erfaring med flytteopgaver i hele København, så hvis du står foran at skulle til eller fra Vesterbro, så står vi klar til at hjælpe dig.

Over 10 års erfaring med flytteopgaver på Vesterbro

Hos DMU-flyt har vi mere end 10 års erfaring med flytteopgaver i hele København, herunder særligt på Vesterbro. Vi har selv set på nærmeste hånd, hvordan Vesterbro i løbet af relativt få år er gået hen og blevet til en af de mest populære bydele. Og det forstå vi godt. For Vesterbro har en helt unik stemning, som man ikke finder mange andre steder.

Derfor vælger stadig flere familier, studerende og ikke mindst virksomheder at slå sig ned her. Det betyder også at der er rift om både boliger og ikke mindst udlejningskontorer og ejendomme.

Men uanset om du er en familie, der ønsker at flytte ind i en ny lejlighed, eller om du er en virksomhed, som skal flytte ind i nye lokaler, så står vi klar til at hjælpe!

Vi kender selv enhver sidegade og ikke mindst trappeopgang på Vesterbro, så vi kan helt sikkert stå for din flytning. Vesterbro er generelt præget af mange smalle gader og ikke mindst masser af trafik, så man kan hurtigt blive stresset, hvis man ikke er hurtig til at få flyttet sine ting.

Vi tager hånd om din flytning fra start til slut

At flytte er noget som de fleste kun gør få gange i løbet af deres liv, og derfor kan det være utroligt stressende at skulle igennem, særligt hvis man har både en familie og ikke mindst arbejde at passe. Og det er her vi kan være til hjælp.

Vi tager nemlig hånd om din flytning fra start til slut. Vi lægger altid stor vægt på at alle jeres ting skal flyttes så det kommer frem i den bedste stand. Derudover lægger vi stor vægt på at være punktlige. Det vil sige, at hvis vi har sagt, at vi kan flytte alle jeres ting inden et bestemt tidspunkt, så kan I regne med at vi holder, hvad vi lover.

Sidst men ikke mindst så hjælper vi også genre med at sætte jeres ting op igen, så I føle jer hjemme med et samme.

Der er ingen opgave, der er for stor til os. Vi er eksperter i tunge løft, og derfor flytter vi også gerne jeres møbler op igennem den smalleste trappeopgang. Vi tager det tunge læs, så I slipper for det.

Det eneste I skal gøre, er at overlade det hele til os, så I kan bruge jeres tid på det, som I er bedst til.

Få et skræddersyet tilbud på din flytning i dag

Hos DMU-flyt ved vi at to flytteopgaver sjældent er ens.

Derfor gør vi altid en stor dyd ud af at lave et skræddersyet tilbud til vores kunder uanset om der er tale om privatpersoner eller virksomheder.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et tilbud, der tilfredsstiller netop dine behov.