Står du foran at skulle have flyttet dine møbler, eventuelt som en del af en større flytning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos DMU-flyt er vi eksperter i tunge løft og derfor kan vi altid sikre at dine møbler kommer hurtigt og sikkert frem til sin nye destination.

Nem og hurtig flytning af dine møbler

Noget af det sværeste at håndtere når man skal flytte, er sine møbler! På den ene side er dine møbler både store, de fylder meget, og derfor er de også oftest meget tunge.

Alt efter hvilket møbel der er tale om, så kræver det ofte også, at du skiller dine møbler ad, for eksempel hvis du skal flytte en stor kommode eller måske din chaiselongsofa.

Derudover så gør både den høje vægt og det store rumfang, at der er en relativ stor sandsynlighed for at du kommer til at lave en rids eller en anden type skade på dine møbler under flytningen.

Og sidst så skal man ikke undervurdere, hvor hårdt det kan være at flytte sine møbler – særligt hvis man ikke er vant til at lave mange tunge løft.

Og det er der vi kommer ind i billedet!

Førende eksperter i tunge løft

Vores team af unge flyttemænd er nemlig alle eksperter i tunge løft.

Det vil sige, at vi er særligt uddannet til at foretage alle nødvendige løft helt korrekt, hvilket mindsker belastningen af din ryg og din krop. På den måde kan du ved at bruge os sikre dig selv imod eventuelle skavanker.

Derudover betyder vores mange års erfaring også at vi lige præcis ved, hvordan man kan få selv den største sofa, eller det tungeste klaver op igennem en ellers small trappeopgang. Særligt hvis du bor i en by som København, kan det være en stor udfordring at få flyttet dine møbler.

Det kan godt være, at du ikke skal så langt, men du skal stadig have dine møbler ind og ud af din lejlighed, og det betyder mange ture op og ned ad smalle trappegange, hvilket kan være en hård opgave for de fleste.

Derudover kan det være svært at finde gode parkeringspladser, så du skal enten bære dine møbler ekstra langt eller du skal have godt med fart på!

Lad os hjælpe dig nemt igennem din næste flytning

Hvis du synes, at din kommende flytning virker uoverskuelig, så tag endelig fat i os!

Vi har erfaring med flytteopgaver i hele Sjælland inklusive byer som København, Næstved, Roskilde og Slagelse.

Det betyder også at vi har et stort lokalkendskab, hvilket er afgørende når man skal planlægge sin flytning.

Vi kan hurtigt få pakket alle dine ejendele ned, transporteret dem hen til din nye adresse og båret det op til din nye lejlighed eller ind i dit nye hus.

Vi stiller selv meget høje krav til blandt andet punktlighed, serviceniveau og priser! Derfor kan du være helt sikker på at modtage en effektiv arbejdsindsats i en given flyttesituation.

Vi går højt op i at have en god kommunikation med vores kunder, så de ikke behøver at bekymre sig om deres flytning – den klarer vi!

Få et skræddersyet tilbud på din flytteopgave i dag

Hos DMU-flyt ved vi at to flytteopgaver aldrig kan være helt ens.

Derfor gør vi altid en stor dyd ud af at lave et skræddersyet tilbud til vores kunder, uanset om der er tale om privatpersoner eller virksomheder.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et tilbud, der tilfredsstiller netop dine behov.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!