Står du foran at skulle rive teltpælene op og skulle flytte til udlandet? Eller har du blot nogle ting du ikke har plads til, men ikke vil af med? Så er du kommet til det rette sted.

Hos DMU-flyt råder vi over et 250m2 stort lagerhotel, hvor du kan få alle dine ting opmagasineret til en rigtig god pris!

Fordelene ved professionel opmagasinering er mange

Der kan være mange grunde til, hvorfor du lige pludselig har brug for plads til at få dine ting opbevaret. Måske har du fået drømmejobbet og skal til udlandet i de næste par år. Eller også skal du flytte sammen med en ny kæreste, og kan ikke finde plads til alle dine ting.

Det kan også være, at du har nogle ting, som du ønsker ikke skal komme noget til, men som du ønsker skal gemmes til engang i fremtiden.

Uanset hvad årsagen måtte være, så står vi hos DMU-flyt altid klar til at hjælpe dig og sikre at du kan få plads til alle dine ting.

Professionel pakning sparer tid, plads og bøvl

Hos DMU-flyt har vi mange års erfaring som flyttefirma på hele Sjælland og derfor ved vi udmærket godt, at det langt fra er alle, der har plads til alle deres ting, når de skal til- eller fraflytte en given bolig.

Mange ønsker derfor helt naturligt at gemme udvalgte ejendele – og netop den problematik vil vi rigtigt gerne hjælpe med at løse.

Alle vores medarbejdere er helt naturligt yderst erfarne i både at pakke og opbevare personlige ejendele.

Vores mange års erfaring med flytninger for både private og ikke mindst erhvervskunder, gør, at vi hurtigt og nemt kan pakke jeres ting ned, så de bliver opbevaret så sikkert og omhyggeligt som overhovedet muligt.

Besøg vores lagerhotel i Herlufmagle

Vores lagerhotel ligger i Herlufmagle, lige uden for Næstved, i hjertet af Sjælland.

Her råder vi over hele 250 fantastiske kvadratmeter, hvor vi har rig mulighed for at opbevare netop dine ejendele.

Så hvis du har brug for at opmagasinere dine ejendele og bor i Næstved eller omegn, er du meget velkommen til at kontakte os.

Lej en palle for kun 100,- om måneden

En af de bedste grunde til at vælge netop os – udover vores mange års erfaring og gode service, er vores priser.

Hos DMU-flyt har du mulighed for at leje en palle for kun 100 kroner om måneden. En palle kan rumme hvad der svarer til hele 16 flyttekasser. Hos os har du derfor mulighed for at få opbevaret dine ting til en rigtig god pris.

Hvis du har nogle større ting, som ikke lige passer på en palle – det kan være instrumenter som klaverer eller en maskine af den ene eller anden art, så vil vi også gerne finde en løsning på det.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Hos DMU-flyt ved vi godt at to kunder aldrig kan være ens, og det samme gælder deres forespørgsler og behov.

Vi ønsker altid at give alle vores kunder den bedste og mest nærværende service.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller står du i en helt særlig situation, så er du meget velkommen til at kontakte os pr telefon eller via vores online kontaktformular, så vi sammen kan udarbejde et tilbud, der tilfredsstiller netop dine behov.