Hver år rejser mange danskere til udlandet for at bosætte sig. Dette kan både skyldes et nyt job, et udvekslings ophold eller, at man ønsker at tilbringe sin pensionisttilværelse under varmere himmelstrøg. Uanset hvad din grund måtte være, og uanset om du flytter til Malmø eller Malaga, så står vi hos DMU-Flyt klar til at hjælpe dig med din flytning.

Over 10 års erfaring på de europæiske veje

At flytte til udlandet kan være en stor mundfuld for de fleste, da det er et stort projekt, som de færreste kan sige, at det har prøvet før. Derfor kan man nemt blive stresset, når man står foran at skulle rykke teltpælene op, pakke sine ting ned og rejse til udlandet.

Med DMU-Flyt som din samarbejdspartner, kan dog roligt læne dig tilbage og koncentrere dig om alt andet end selve flytningen: den tager vi os nemlig af! Hos DMU-Flyt har vi over 10 års erfaringer med internationale flytninger, og derfor kender vores medarbejdere enhver hovedvej, landevej og afkrog af det europæiske kontinent. Så uanset om turen går mod nord, syd, øst eller vest, så har vores folk uden tvivl være der før!

Hyr en flyttemand og spar dig selv for de mange tunge løft

Udover at du får en samarbejdspartner med stor erfaring er den største fordel ved at bruge et professionelt flyttefirma at du sparer dig selv for de mange tunge løft som man skal igennem når man står overfor en flytning. Alle vores medarbejdere er vant til at håndtere tunge løft af både møbler som stole og borde samt tunge instrumenter som klaverer. Vi er derfor vant til at påtage os mange tunge løft hvilket gør at du ikke skal døje med dårlig ryg efterfølgende.

Vi tager hånd om alle salgs flytteopgaver – også de administrative!

Udover at spare klare de mange tunge løft, sørger vi både for at klare alle de flyttepraktiske opgaver, samt ikke mindst de administrative. Det vil sige, at foruden at pakke dine ejendele ned og transportere dem på yderst forsvarlig vis, så alting kommer frem i et stykke, så tager vi os af alle de praktiske opgaver som en flytning til udlandet bæger med sig.

En international flytning adskiller nemlig sig markant fra en almindelig flytning og skal derfor planlægges anderledes. Udover at der er tale om en længere afstand end ved en almindelig flytning – selv på tværs af Danmark, så er der en lang række administrative ting, som man skal have i orden. Dette inkluderer blandt andet vejskatter, parkerings tilladelser, eventuelle toldpapirer samt eventuelle sprogbarrierer. Derudover skal man sørge for at have forsikringerne i orden, da der kan gælde andre regler i forbindelse med transport end herhjemme.

Derudover er der stor forskel på de europæiske lande. Inden for EU gælder det i de fleste lande de samme regler, men langt fra alle europæiske lande er medlem af EU, og derfor skal man have øjnene ekstra åbne, hvis man rejser til et land i Europa, som ikke er en del af EU.

Vi hjælper gerne din virksomhed med at komme til udlandet

Det er heller ikke kun privatpersoner der flytter til udlandet. Hvert år tager mange danske virksomheder der store skridt og vælger at udvide deres forretninger til nye markeder. Hos DMU-flyt står vi altid parat til at hjælpe din virksomhed med at tage den næste store skridt, uanset hvor turen måtte gå hen. Du kan læse meget mere om vores arbejde med erhvervs- og firmaflytninger på denne side.

Få en skræddersyet løsning der passer til både dit behov og dit budget!

I modsætning til en almindelig flytteopgave, så kan en international flytning variere meget – der er længere til Malaga end til Malmø, og derfor bestræber vi os altid på at lave en skræddersyet løsning der passer til både dit behov og ikke mindst din pengepung. Uanset hvor turen går hen, så kan vi helt sikkert finde en løsning, der passer til dig, så udfyld vores kontaktformular allerede i dag, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.